!
!

Snijsystemen

Hauser - perfect cutting - every time!

De firma Hauser - Offenburg vervaardigt naast stepmachines ook geavanceerde dwars- en lengtesnijmachines welke voor vele verschillende toepassingen inzetbaar zijn.
O.a. voor textiel, non woven, laminaat, papier, rubber, foliën en airbag composits.

Een groot voordeel is de modulaire opbouw van de machine. Door een goed doordacht concept is het mogelijk een zeer flexibel bereid te creëren voor allerlei afmetingen en een grote verscheidenheid aan te verwerken materialen. Verschillende inloop mogelijkheden zijn te leveren, aangepast aan de toepassing.
Lengte- en dwarssnijden met geavanceerde technieken van rondmessen, lengtemessen en laser snijders. Als uitvoer een slimme transporttafel met chargeer mogelijkheden en vele andere opties.

De huidige ontwikkelingen in o.a. de airbag industrie zijn eveneens een grote ontwikkeling voor de firma Hauser. Veel van de airbag producenten gebruiken Hauser snij- en stepmachines om hun producten te produceren welke geleverd worden aan de grote automobiel fabrikanten.

Buiten de textiel worden Hauser snijmachines ook gebruikt voor bijvoorbeeld het assembleren van printplaten t.b.v. de mobiele telefoon industrie. Een geheel andere toepassing het voor het samenstellen van laminaat vloeren. Dit laatste is een zeer high tech installatie daar het om een groot aantal lagen van verschillende compounds gaat, welke allen met de juiste spanning door de machine gevoerd moeten worden.